Date: Monday, 2024-08-26, 11:12 AM | Message # 1
Я Оля, мені 40…
Я мама 19 - річної донечки … у нас з нею є лише ми … я одинока мати …
у 2014 - 2015 втрата рідних один за одним:
тато… бабуся… мама…
Світ поділився на до і після … доні 10… треба жити і ставити дитину на ноги … міняю роботу бухгалтера на будівництво… робота важка, але можлива… далі навчання доні… закордон … праця …
2023 - діагноз РАК … рік боротьби і муки … хто знає той розуміє, але краще не знати…
12 хімій пройдено, 8 попереду, відчуття не передати … ти живий чи мертвий… живий як мертвий…
2024 я жива і борюсь.. але я одна… не вистачає на життя і лікування… потребую допомоги… без не байдужих, без чужих і знайомих, без українців які у цій країні близькі і рідні… без вашої підтримки і допомоги я не пройду цей шлях далі. На лікування, для елементарних речей на життя потрібні кошти … я без роботи і практично (документально) і не придатна до праці… між хіміями я намагаюсь братись за будь яку роботу яка трапиться… сил мало… коштів також… борги за винайм мешкання зростає … єдине, що залишається, це прохання про допомогу, це надія на допомогу не байдужих людей. Допоможіть мені, благаю, врятувати своє життя, допоможіть мені, щоб моя дитина мала у цьому світі рідну людину - маму, допоможіть мені боротись і вижити.
Благаю, про допомогу кожного кому не байдуже моє прохання, кому болить чужа біда… не маю іншого виходу як звертатись про допомогу. Мені не вистачає коштів. Потрібно закрити борги за лікування і проживання. Потрібно продовжувати лікування і жити, боротись, вірити, що зможу, що впораюсь, врятуюсь, що переможу РАК. Надія є значить є надія і у мене. Якщо хтось готовий допомогти продуктами, засобами особистої гігієни, буду вдячна від душі. На даний момент, по-іншому, як приймати людську допомогу, нажаль не виходить, тому взиваю до кожного. Номер рахунку для пересилання коштів:

22102041440000670202533230 Polska
Mukan Olha

MonoBank: 4441114463493161
Анастасія Мукан (донька) Настя Мукан